Algemene voorwaarden

 

Algemeen
Op alle bestellingen bij Angienails zijn de onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Door te bestellen geeft u te kennen dat u met de Algemene Voorwaarden akkoord gaat. Angienails heeft het recht haar Algemene Voorwaarden te wijzigen.

Aansprakelijkheid
Angienails kan nimmer aansprakelijkheid aanvaarden ten gevolge van tekstfouten. Angienails is niet verantwoordelijk voor verlies of schade ontstaan tijdens het transport. Angienails verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van de producten opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. De gemelde leverdata zijn streefdata en kunnen derhalve nimmer leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Bestelling
U ontvangt  per e-mail een bevestiging van uw bestelling. De bevestiging bevat informatie over product, prijs, verzendkosten en betaalwijze. Onze producten zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een product niet voorradig is. In de bevestiging wordt eventueel gemeld dat het product niet voorradig is. De bestelde producten worden 10 dagen gereserveerd. Binnen deze termijn dient het totaalbedrag overgemaakt te zijn om voor verzending in aanmerking te komen. Na het verstrijken van deze termijn vervalt de reservering.

Verzendkosten
Onder een bedrag van  25,- bedragen de verzendkosten 6,75 Euro.
Boven een bedrag van  25,- bedragen de verzendkosten 4,80 Euro
Boven een bedrag van  100,-  
zijn er geen verzendkosten.
Angienails hanteert de bedragen van de  TNT posttarieven.

Betaling
Betaling dient te geschieden op (Rabo) bankrekeningnummer 126130787 tnv Angienails vermeld beslist het ordernummer.

Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Levering vindt slechts plaats na volledige betaling van de artikelen en de verzendkosten.

Ruilen en retourneren

Alle artikelen  kan je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren waarna je je geld terug krijgt.
Artikelen waarop een opruimingskorting van 50% of hoger van toepassing is, kunnen niet geruild worden. Klachten dienen binnen 4 dagen na levering per e-mail aangemeld te worden. Angienails neemt contact met u op om de klacht en de te ondernemen acties te bespreken. De kosten voor het retour zenden zijn geheel voor rekening van de klant. Verder blijft de klant tot ontvangst van de artikelen door angienails verantwoordelijk voor de zending.

Privacy
Door te bestellen machtigt u angienails  om – indien nodig – uw gegevens te controleren bij (gemeentelijke) instanties. Angienails gebruikt uw gegevens om de overeenkomst uit te voeren. Met behulp van uw gegevens informeert  Angienails u over acties en aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u zich per e-mail afmelden.
Angienails verplicht zich discreet en zorgvuldig met klantgegevens om te gaan. Klantgegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld.

Copyright
Niets op deze website mag zonder toestemming van Angienails door derden gebruikt worden.